Overslaan naar content

Assistent Restaurant Manager

Op locatie
 • Leusden, Utrecht, Nederland
Restaurant

Assistent Restaurant Manager


Als Assistent Restaurant Manager ben jij dé schakel tussen jouw team en onze gasten. Voor jou zijn een warm welkom, heerlijke gerechten, vriendelijke bediening én goede timing een vanzelfsprekendheid. Als Restaurant Manager haal jij het beste uit jouw team naar boven zodat zij zich verder kunnen ontplooien. Samen met jouw collega’s haal jij alles uit de kast voor die ultieme gastbeleving. Jullie vieren elk succes, maar jij denkt meteen na over hoe het morgen nóg beter kan. Of het nu inkoop, gastbeleving of persoonlijke ontwikkeling betreft, jij ziet altijd nieuwe mogelijkheden.


Binnen ons fijne hotel in Leusden werken wij samen met een hecht en gezellig team waarbij wij elkaar helpen waar nodig. Wij begrijpen dat jij niet de gehele kerst wil werken en niet alle avonden van huis wil zijn en dat je ook graag tijd wil doorbrengen met vrienden & familie. Jij krijgt van ons alle ruimte om mee te denken, jouw ideeën te delen en verantwoordelijkheid te nemen, kortom: jij doet er toe!


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In de rol van Assistent Restaurant Manager ga jij primair de Medewerkers Bediening operationeel aansturen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, regelen en coachen van de medewerkers. Zit je dan alleen achter je bureau? Nee, in deze rol vinden wij het erg belangrijk dat jij zelf ook feeling houdt met de werkvloer en onze gasten dus voel jij je niet te beroerd om ook eens in de uitvoering mee te werken.


Daarnaast houd jij je bezig met het bedenken van unieke concepten om onze gasten de juiste gastbeleving te geven. Denk hierbij aan terras activiteiten in de zomer of juist een leuke activiteit binnen in de hotelbar bij minder goed weer. Naast dat je veel in contact staat met jouw team schakel je in de rol van Restaurant Manager ook veel met de keuken over o.a. de menukaart, arrangementen en special deals.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij binnen ons hotel erg belangrijk en daar draag jij ook jouw steentje aan bij door jouw medewerkers continue te verbeteren door learning on the job zoals "Hoe ontvang je vriendelijk een gast?" of "Hoe presenteer je nou een drankje aan de gast?".


In de rol van Assistent Restaurant Manager rapporteer je aan de Hotelmanager. Het team bediening bestaat nu uit een Restaurant Manager, en Assistent Restaurant manager en circa 49 medewerkers bediening.

En verder?

 • Beheer jij digitaal de gebruiks- en verbruiksvoorraad;
 • Heb jij een goede wijnkennis waardoor je gasten goed kan adviseren, maar dit ook aan de medewerkers kan leren;
 • Ben jij bewust van de personeelskosten en verantwoordelijk voor de juiste balans in personeelskosten vs omzet en bezetting;
 • Ben jij zichtbaar voor de gasten en jouw team tijdens piekuren en spring jij bij waar nodig;
 • Draag jij zorg voor processen zoals urenregistratie, verlofregistratie en verzuim;
 • Voor het maken van duidelijke draaiboeken bij grote evenementen draai jij je hand niet om.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij bent een sprankelende persoonlijkheid en bent in staat jouw enthousiasme en kennis over te brengen op jouw team en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Jij beschikt over een helikopterview en bent daardoor in staat om voor de korte- en lange termijn de lijnen uit te zetten en vooruit te plannen.


Onze ideale kandidaat neemt bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante management ervaring mee in een à la carte restaurant en is in staat om op een creatieve en constructieve manier een klacht op te lossen. Jij weet goed om te gaan met de vrijheid en flexibiliteit die je van ons ontvangt, je weet wanneer je jezelf vrij kunt plannen en staat er op belangrijke momenten.


Daarnaast is het fijn als je:

 • Beschikt over minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
 • Handig bent met systemen (kennis met Untill is nice to have);
 • Initiatief neemt om taken snel eigen te maken;
 • Flexibel beschikbaar bent voor 38 uur per week;
 • Niet afhankelijk van het OV bent om bij het hotel te komen;
 • De Nederlandse en Engelse beheerst, we maken namelijk graag een praatje met elkaar.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!


Nog niet overtuigd?


Hier nog een aantal redenen om op deze vacature te solliciteren:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een salaris tussen € 2.300,- en € 2.800,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Gratis sporten bij Theo Meijer;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, als je belooft terug te komen;
 • Woon je verder dan 10 km bij het hotel vandaan? Dan heb je recht op onze goede reiskostenregeling van € 0,23 per km;
 • Regelmatig veel te gezellige personeelsborrels!


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland- ’s-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Gorinchem en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 7 Hotels in Duitsland, 1 Hotel in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie te sturen via onderstaande "Solliciteer" knop

Een referentiecheck en het maken van een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


of

Apply with Indeed onbeschikbaar