Overslaan naar content

Front Office Manager

Leusden, Utrecht, Nederland€ 2.787 - € 3.795 per maandFront office

Front Office Manager

7 verdiepingen, 172 hotelkamers, een bar, een brasserie, een á la carte restaurant en terras hebben geen geheimen voor jou. Jij weet precies wie binnen het hotel waar verantwoordelijk voor is. Wat een gast ook vraagt, samen met jouw team maak je het mogelijk… of je creëert een geweldig alternatief. Je viert successen met je team én met de collega’s die het mogelijk maken, maar bedenkt ook wat er de volgende keer beter kan en moet voor een nog blijere gast!

Als Front Office Manager zorg jij dat het team alle gasten een hartelijk welkom en een zorgeloos verblijf geeft. 


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Jij bent onmisbaar voor het reilen en zeilen van de Front Office afdeling. Je zet je in om Front Office werkzaamheden uit te voeren en weet hoe je jouw team moet enthousiasmeren voor het creëren van de ultieme gastbeleving. Jij bent het nieuwe gezicht van gastvrijheid. Daarnaast bewaar je het overzicht over de werkzaamheden en werkprocessen van de afdeling en gebruik je training, coaching en mentoring om deze verder te verbeteren. Je fungeert als aanspreekpunt voor jouw team en bent een sparringspartner voor de Operationeel Manager, aan wie je ook rapporteert.


En verder;

 • Begeleid je samen met de supervisor de medewerkers van de Front Office en geef je leiding aan het gehele Front Office team, bestaande uit ongeveer 10 medewerkers.
 • Ben je verantwoordelijk voor de personeelskosten. Het maken van personeelsroosters, werkverdeling en inzet van de medewerkers hoort hier onder andere bij.
 • Draag je zorg voor een nauwkeurige verwerking van de (financiële) administratie binnen de afdeling en de kwalitatieve uitvoering van de ingewikkelde procedures.
 • Werk je voorstellen uit en kom je met eigen ideeën voor de gastenervaring als ook de financiële resultaten.
 • Pak je kansen om je te ontwikkelen om de beste versie van jezelf te blijven.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend hotel en Front Office afdeling. Je bent vriendelijk tegenover onze gasten en je collega’s. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.

 • Je bent flexibel inzetbaar en 32 tot 38 uur per week beschikbaar.
 • Je bent niet bang voor een beetje stress en weet goed prioriteiten te stellen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Front Office Manager.
 • Ervaring met APMA / IDPMS is een pré.
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Nog niet overtuigd? Hier nog een aantal redenen om op deze vacature te solliciteren

 • Een bruto maandsalaris vanaf € 2.787 tot € 3.795 op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van jouw ervaring
 • Een reisvergoeding vanaf 10km enkele reis;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Personeelskortingen voor een nachtje weg bij een groot aantal Van der Valk hotels in Europa voor een leuke prijs;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, als je belooft terug te komen;
 • Mogelijkheid om gratis te sporten bij Theo Meijer Sport;
 • Gezellige personeelsborrels- en feestjes.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland- ’s-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Gorinchem en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 7 Hotels in Duitsland, 1 Hotel in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie door te sturen.

Hopelijk tot snel!

Solliciteer via onderstaande knop en wellicht zien wij elkaar snel tijdens een heerlijke kop koffie! 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar